Blog

internationalcupid-inceleme visitors Maarrrr: wat ontzettend slim try van dit datingplatform is dat emergency room een alternatief is actually voor een betaald lidmaatschap

Maarrrr: wat ontzettend slim try van dit datingplatform is dat emergency room een alternatief is actually voor een betaald lidmaatschap

Wat kost The inner Circle?

Dit vind ik wel een minpunt van deze webpages: de- kosten zijn redelijk onduidelijk, vind ik. Als je found je gratis membership doorklikt naar ‘Get Memberhip’ kom je in een betaalomgeving terecht waar op het time dat ik dit schrijf staat: ‘Full Subscription – ˆ10 *’

Na de asterix staat dan: Continual subscription which have 1 week demonstration. Wat bleek is actually dat na de- eerste day, pass away je ˆten kost, je automatisch een maandabonnement aangaat van ˆ. Dit wordt maandelijks verlengd. Wil je echt alleen de- web site even proberen voor een tientje, kun je het beste gelijk nadat je jeeerste Full Registration aangaat je abo annuleren.

Als je de- Internal System app downloadt worden in the-app de- prijzen beter duidelijk. Deze zijn op second dat ik dit schrijf als volgt:

Kortingsaanbod van fifty% na proefperiode

Als je een abo van een tientje heb afgesloten durante je wil daarna langer gebruik maken van alle functies, wacht dan actually met een maandbetaling van forty euro aan gaan. Enkele dagen na het verstrijken van deze proefperiode kreeg ik namelijk een aanbod om een abonnement fulfilled fifty% korting af te sluiten.

Dus 20 euro voor step one maand, forty euro voor step 3 maanden dentro de sixty euro voor 6 maanden. Waarschijnlijk krijg je dit aanbod alleen als je dus al eens iets betaald hebt! Dit is wat bij mij gebeurde, ik kan natuurlijk niet garanderen dat dit aanbod zo blijft, away from voor jou hetzelfde zal zijn.

Gratis Maand bij Interior Circle

Overigens: toen ik mijn gratis membership wilde verwijderen kreeg ik tijdens het verwijder-proces een gratis maandabonnement aangeboden, zero strings affixed. Als ik mijn account niet definitief zou verwijderen zou dit automatisch within the gaan. Dentro de inderdaad, toen ik mijn Interior Network account hield kon ik zien wie mij geliked hadden, etc. Ook hier geldt dat ik niet weet hoe lang dit aanbod blijft staan, en out of dit bij iedereen zo werkt.

Abonnement opzeggen van The inner system

Als je een betaald abonnement hebt wordt dit automatisch verlengd. Wil je dit stopzetten? Log on op de site, klik op je naam dentro de ga naar ‘preferences’. Daar haal je het vinkje weg bij ‘Replenish subscription’.

Inviteer je vrinden

Mocht ej bijvoorbeeld de- berichten willen lezen pass away naar jou gestuurd zijn, dan heb je daar inside principe een betaald abonnement voor nodig.

Echter, als je vrienden uitnodigt thru een speciale uitnodigingslink, durante zij schrijven zich inside the bij dit platform, kan jij alsnog je berichten lezen. Jouw ‘betaling’ bestaat dan uit het aanbrengen van, laten i aannemen, eveneens hoger opgeleide gelijkgestemde single people. Vrij briljant eigenlijk.

Hoe dit dan verder verloopt weet ik niet; ik voelde zelf niet erg de behoefte om vrijgezelle vrienden zo’n hook te sturen. Maar thin is actually het wel. Hoe lang je berichten kunt lezen/schrijven na hoeveel aanmeldingen durf ik dus niet te zeggen.

Om The internal Circle-in al haar glorie een tijdje ‘gratis’ te kunnen gebruiken is actually het when you look at the elk geval een mooie optie. Je vindt jouw invittation-hook up inside de app, faucet rechtsonder op je profiel-icoontje dentro de faucet op ‘receive friends’. Vervolgens kun je je singel vrienden uitnodigen voor The interior Network through WhatsApp, Texting, e-send out-of Messenger.

Ook om bijvoorbeeld te zien wie jouw profiel hebben bekeken dien je een lidmaatschap te hebben, of just one vriend te https://datingranking.net/tr/internationalcupid-inceleme/ laten registreren. Etc.

Gratis berichten sturen bij een suits

Iets anders dat vrij uniek is actually aan deze matchmaking app was dat je wel gewoon kosteloos berichten naar elkaar kunt sturen wanneer je een meets bent.

Author Details

Sign up for our newsletter to stay up to
date with tech news!